Tradisjonell Thai Massasje

En massasje som inkluderer en heldekkende behandling som er både stimulerende og avslappende. Trykkpunkt massasje langs kroppens til hoved energi-kanaler, frigjør blokkert energi og øker bevissthet og vitalitet. Mild strekking av ledd og muskler lindrer spenninger, øker fleksibilitet og induserer en dyp tilstand av ro. Du vil føle deg fullstendig fornyet og restaurert, opplever velvære hele kroppen og ro i sinnet og ånden.

Aroma Olje Massasje

Oljemassasje betyr å stimulere kroppens vev for hånd med massasje olje, for å fremme helse og foryngelse til hele kroppen.
Olje massasje er designet for å la hendene gli lettere under massasje økten og generelt kan olje massasje gi maksimal avslapning for både kropp og sjel. Oljemassasje er virkelig en fantastisk måte å lindre stress og spenning som har samlet seg i kroppen under en slitsom dag.
Olje massasje er ikke en ny idé. Det har oppdragets flere tusen år siden, å tilsette olje til opplevelsen av en massasje kan være salig avslappende og fantastisk beroligende, mens den forynger ditt sinn og kropp.
Ikke forbedrer den bare avslappedes natur, men det hjelper også i helbredende prosessene. Den glatte bevegelse oljen bidrar til å oppnå, gir næring til huden og bidrar til å oppløse akkumulerte giftstoffer og stress, som fremmer generelt god helse.
Oljemassasje kan hjelpe deg til å slappe av og bli kvitt negative tanker som provoserer stress.
Det kan hjelpe deg til å helbrede og få tilbake åndelig og følelsesmessig balanse.
En av de viktigste fordelene med en olje massasje er at den forbedrer blodsirkulasjonen, og samtidig som det bidrar til å redusere blodtrykket som er en viktig faktor for personer som lider av problemer i forbindelse med hypertensjon.
En fantastisk olje massasje slapper kroppen og fremmer en bedre søvn i flere dager. Olje massasje indusere mental og åndelig helbredelse, hvorfor mange mennesker har opplevd en dypere og mer avslappet søvn.
Olje massasje øke og opprettholde fleksibiliteten i leddene. En effektiv kroppsmassasje fungerer på alle muskler, vev og ledd og forbedrer dermed idrettsprestasjoner og tilrettelegger for enklere bevegelse for kroppen din.
Massasje hjelper også å forebygge skader og fremskynder helbredelsesprosessen.
Det hjelper kroppen til å effektivt eliminere giftstoffer fra kroppen og dermed fremme en bedre helse.

Thai urte kompress massasje

Urte Kompress massasje er en behandling som bruker en rund urte ball av spesielle urter. Ifølge historiske bevis, har det vært brukt i Thailand i over 400 år som medisinsk varm kompress for å lindre smerter og plager i kroppen.
Urte kompressen er laget fra ulike tørkede urter innpakket i bomull og er tradisjonelt brukt i Thai medisin. Urte kompressen brukes til å lindre smerte eller betennelse (spesielt bra etter fødsel) ved å åpne porene og bringe en medisinsk varme til muskler for å indusere avslapning.
Urte kompress massasje har blitt brukt som en gammel healing system for behandling av kroniske problemer som ryggsmerter i mange århundrer i Thailand. Det er ofte komplimenter med tradisjonell Thai massasje. Thai Urte kompress blir ofte brukt for å løse kroniske problemer som, ryggsmerter, senebetennelse og skulder spenning, samt å øke flyten av chi (energi). Varmen fra kompresset bærer urteessenser og eteriske oljer dypt inn i huden, underliggende vev og organer. Behandlingen gir en dyp følelse av komfort og varme, samtidig stimuleres kroppen til å rense og helbrede seg selv.

Sportsmassasje

Sports massasje ble opprinnelig oppfunnet for å hjelpe idrettsutøvere til å enten forberede seg til konkurranse, eller forebygge og helbrede skader i ulike muskler og sener. I dag er det veldig mange som benytter seg av sportsmassasje og du trenger absolutt ikke å være noen toppidrettsutøver for å få sportsmassasje.
Sportsmassasje er også mye benyttet av folk med ulike skader, kroniske smerter eller begrenset funksjonshemming. Ofte vil massøren eller den terapeuten konsentrere seg om den aktuelle skaden eller problemstillingen.
Sportsmassasje er en type svensk massasje som stimulerer sirkulasjonen av blod og lymfe væske. Noen terapeuter bruker triggerpunkt terapi for å bryte ned sammenvoksingers (knop i musklene) og øke omfanget av bevegelse.

Thai Fot Massasje

Føttene bærer kroppen vår og de fortjener å bli tatt godt vare på.
Det finnes tusenvis av sonepunkter, eller reflekspunkter på føttene. De er på størrelse med et knappenålshode, og hvert av dem er relatert til ulike kroppsorganer, funksjoner og -deler.
I fotmassasje anvendes det trykk på disse punktene for å stimulere nervesystemet og de delene av kroppen de aktuelle punktene representerer. Fotmassasje fremmer avspenning og er en utmerket stressdemper. Ved hjelp av spesielle oljer og myke trykk, slapper føttene av og hjelper på kroppens energibalanse.

En fot massasje er som følger:
Føtter vaskes nogrant og du kommer til å sitte i en komfortabel stilling. Etter dette smøres føttene inn med en fuktighetskrem. Fotmassasje begynner, og alle vitale punkter behandles i foten. Mer lotion brukes når det trengs. Hele denne massasje er veldig avslappende, og det er slett ikke uvanlig å nikke til og noen ganger sovna.

Fordeler med Thai Fotmassasje er:
-Økt blodsirkulasjon
-Sterkt immunforsvar
-Redusert stivhet og økt mobilitet
-Økt fysisk helbredelse
-Avslappende
-Bedre søvn -Klarere i hodet
Fotens vitale punkter og hva de har slektskap med resten av kroppen du kan se i bildet nedenfor

fot

Kroppsskrubb

Kroppsskrubb er en flott måte å holde huden din sunn og vakker på gjennom pelling.
Behandlingen begynner med at du tar en dusj.
Etter dusjen så vil kroppen din bli skrubbet fra topp til tå, med Thai urter blandet i en naturell yoghurt, for å fjerne døde hudceller.
Så får du dusje igjen for å fjerne skrubbekremen.
Derpå følger er en kort massasje med druekjerneolje.
Den absorberes lett av huden og etterlater ikke en «feit» følelse etter påføring.

Fotskrubb

Denne fotskrubben hjelper deg å fjerne døde hudceller akkumulert på foten huden i løpet av dagen
Behandlingen begynner med å ta en bolle og bland godt alle ingrediensene som nevnt ovenfor til en etter en til den danner en tykk, seig, smidig masse og sette den til side.
Nå, settes føttene i varmt vann i ca 10 til 15 minutter slik at føttene er frigjort fra minutt støvpartikler og er rene og glatte.
Med føttene fremdeles i karet, skrubbes foten din med sirkulære bevegelser.
Gjenta det samme til andre foten. Etter dette skyll av føttene i badekaret for å få en glatt og silkemyk fot.